hektiska dagar.

just nu så spenderar jag min tid på jobbet eller med att studera. hinner inte med så mycket annat. men efter fredag på lugnar det ner sig med jobb och plugg men det är full fart ändå! på fredag till det kalas för erik, sedan på lördag blir det att hänga med bästa kidsen och fira simon och på söndag blir det kanske ännu en friidrottstävling och på måndag börjar jag studera en ny kurs. jag har också många halvfärdga blogginlägg som jag hoppas kunna få klara  när det lugnat ner sig något. men just nu är det fullfart och jag måste återgå till pluggandet innan jag ska dra till jobbet.
livet., plugg., träna/tävla. | | Kommentera |

Knorrs middags-kit

jag har fått chansen att laga Knorr Middags-kit och recencera här i bloggen, i samarbete med Knorr!
 
riktig roligt att få testa en ny maträtt, i detta fallet Italian Risotto. jag har testat att äta risotto en gång förut och vart därför extra nyfiken på detta middags-kit! detta middags-kit gick snabbt att laga, runt trettio minuter, jag gillade att de olika påsarna var märkta så intruktionerna var extra enkla att följa, vilket är bra när man är vrålhungrig och bara vill att maten ska bli klar! 
 
jag tyckte det var enkelt att sno ihop risotton fast jag aldrig lagat det förut! jag gillade att testa nya kryddor som jag inte har hemma, vilket är en fördel med kitet att man inte behöver köpa hem massor av nya kryddor utan de ingår i själva middags-kitet. det finns även flera varianter av Knorrs middags-kit, bra ifall man vill variera och prova flera nya rätter.
 
 
slutresultatet räckte både till middag och matlåda och till ett billigt pris (ca trettiofem kronor). även om jag bara ätit risotto en gång innan och kanske inte har så mycket att jämföra med, så gilla jag rätten! jag var lite orolig att riset skulle bli som gröt (vilket jag avskyr!) men så var inte fallet, det var också gott att smaka lite nya smaker som jag inte är van vid! 
 
 
livet., äta. | | Kommentera |

en lista en fredag som denna.

senaste matintag: ett äpple.
senaste tv-serieobsession: gilmore girls, fortfarande. ser minst ett avsnitt om dagen.
senaste sedda youtube-klipp: detta klipp med zara larsson. 
senaste köp: två riktigt bra filmer! 

senaste skickade sms: ett grattis sms till min lillebror som fyller år idag (grattis!) och att han får sitt paket på posten, dock kanske lite försenat, det är långt upp till boden
senaste låt jag lyssna på via spotify: sitter på en dröm - daniel adams-ray & oskar linnros, inte särskilt bra tyvärr.
senaste skärmdump i telefonen: på dessa kaktusar från mur och kaminkultur. måste komma ihåg gå och spana in dem, kanske passar perfekt i vardagrummet?
 
 
 
listinspo: elsa
 
film/tv., inredning., lista., livet., musik. | | Kommentera |
Upp