I wish you were here

Yes, I do !


Jag har massa energi idag, det känns som jag gjort lite idag! Varit en flitig liten flicka idag ; )
Först var jag leta reda på vart jag ska vara i morgon när jag börjar plugga här i Uppsala och det tog ju sin lilla tid, men nu vet jag vart jag ska vara och det är huvudsaken! Sen skulle jag och skriva in mig på V-dala och jag virra bort mig igen, ha ha! Man kanske borde titta lite på kartan ibland också! Hur som helst så lyckades jag till slut ta mig rätt plats : )
Sen har jag ätit fiskpinnar idag också, vilket verkar vara väldigt populärt för tillfället!!

Och idag är jag en söt prick!
Har på mig min söta nya blå prickiga tröja som jag köpte i Stockholm som är både super skön och sitter perfekt. En perfekt match till mitt lagom fluffiga hår som jag lyckade göra något vettigt av för en gångs skull ; ) Och idag lyssnar jag på följande:
- Keane - Walnut tree
- Jem - Maybe I'm amazed
-
Lindsay Lohan - Confessions of a broken heart
-
Last day of april - At your most beautiful
- Jessica Simpson - With you
- Masayah - Why

Och idag såg jag på Related och det var så sorligt... Jag som alltid brukar bli på så bra humör efter att jag sett det och inte var Wilson Cruz med i dagens avsnitt heller : (
Jag funderar även på om jag ska se Cityakuten och Sex and the city eller om jag ska sova tidigt och plugga lite teori istället ? Jag känner mig ganska duktig idag så jag hoppas på det sist nämnda!
Och jag saknar mina vänner men är så glad för att jag är i Uppsala : )

En stor kram till alla mina suveräna vänner, som är kvar i Hedemora eller är på annat håll i landet.
Och ett stort lycka till, till Elin Karls som flyttar till Frankrike imorgon, hoppas du får det otroligt bra! Kommer sakna dig tjejen.Bye bye baby!

livet. | | Kommentera |

Ordning & Reda!

Hej hopp!
Fick lite kvälls energi nu! Annars har dagen vart seeeeg, så seeeg! Eller rättare sagt jag har vart seg och bara allmänt less! Inte har jag gjort allt det där jag skulle heller.. Det får jag ta och fixa i morgon helt enkelt, jag får väl ta och ta mig ur sängen i tid! Det borde ju gå! Eller?!
Ja, nu är det dags för lite ordning och reda både här i bloggen och allmänt i mitt liv. Det är dags att ta tag i sig själv och få lite saker gjorda nu! You go girl !

Saker och ting börjar sakta sjunka in nu, äntligen! Det är skönt att kunna få lite grepp om tillvaron.
Snart är det skolstart för min del, två dagar! Oj oj, och har hittar fortfarande inte, jag är dock inte så nervös än, men det kommer väl.. Det känns i alla fall lite bättre nu efter att jag fick lite besök i söndags, en trevlig överraskning även om dörrklockan skrämde halvt ihjäl mig ; ) Måste bara försöka ta med mig den positiva energin som jag fick då..!

And today I'm a hip-hopper..!
Har på mig  mina snygga baggy jeans som jag köpte i Italien, mitt söta gula linne på mig, en soft grön tröja och ett snyggt halsband som också är köpt i Italien, riktigt nice ! : )
Jag vart också väldigt sugen på att se bästa dansfilmen Save the last dance med snygga Sean Patrick Thomas och Julia Stiles, oerhört bra film!  
Jag har även lyssnat på Masayah - Why om och om igen, den är så bra!

Nu börjar klockan bli ganska mycket och jag ser framemot att lägga mig framför TV:n och titta på Sex & the city och sedan Ciytakuten : )

Puss och godnatt på dig!

    

livet. | | Kommentera |

Före/Efter

Hej!
Som några kanske märkt så är jag inte blondin länge utan en rödtott eller brunett kanske! Mitt hår är i alla fall inte ljust!  Och skillnaden syns tydligt här:

58776-115 58776-185
Före  !                                       Efter !

Det är ju lite skillnad minst sagt!
livet. | | Kommentera |
Upp